Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πολιτικές παρεμβάσεις στο Δασαρχείο Δράμας καταγγέλλουν στελέχη της ΝΔ (βίντεο)


του Παναγιώτη Γεωργιάδη

Πολιτικές παρεμβάσεις στο μεγαλύτερο Δασαρχείο της Ελλάδας, το Δασαρχείο Δράμας, κατήγγειλε το στέλεχος και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας με την ΝΔ κ. Λευτέρης Καλλινικίδης....

Ο κ. Καλλινικίδης την Δευτέρα που μας πέρασε έδωσε συνέντευξη τύπου στο ΞΕΝΙΑ της Δράμας απαντώντας ουσιαστικά στον τοπικό βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος κ. Δ. Κυριαζίδη ο οποίος, εντελώς "άκομψα" και παρακάμπτοντας τον επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης (ο συνδυασμός που στηρίζεται από την ΝΔ) κ. Παυλίδη, ανακοίνωσε ως Αντιπεριφερειάρχη Δράμας τον κ. Αργύρη Πατακάκη ως το πρόσωπο που έχει επιλεγεί από την ΝΔ χωρίς άλλη επίσημη κομματική ή παραταξιακή ανακοίνωση ή επιβεβαίωση.

Στη συνέντευξη τύπου ο κ. Καλλινικίδης κατήγγειλε ότι το Δασαρχείο Δράμας επί δύο (2) μήνες παραμένει ακέφαλο (θέση Διευθυντή) εξαιτίας "πολιτικών παρεμβάσεων" ισχυρού πολιτικού προσώπου της Δράμας (εννοώντας βουλευτή) το οποίο θέλει να προωθήσει στην θέση αυτήν δικό του εκλεκτό. 

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΑΜΑΘ κ. Καρούντζος έχει ήδη υπογράψει τον διορισμό του υπαλλήλου που έχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα (μεγαλύτερο βαθμό, μεγαλύτερο πτυχίο κτλ) αλλά δεν δημοσιεύεται η απόφαση στο ΦΕΚ λόγω των παρεμβάσεων του συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου.

Η καταγγελία του κ. Καλλινικίδη είναι πολλή σοβαρή σε μια στιγμή που η Κυβέρνηση ευαγγελίζεται την Διαφάνεια και την Αξιοκρατία την ώρα που χιλιάδες υπάλληλοι τίθενται σε διαθεσιμότητα δίχως αξιολόγηση επί δικαίων και αδίκων.

Εμείς πάντως, μπορούμε να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, από έναν γνωστό και μη εξαιρετέο υλοτόμο της πόλης και δασικό υπάλληλο του Δασαρχείου Δράμας έπιναν καφέ στο Σύνταγμα των Αθηνών προφανώς κάνοντας "δασικό τουρισμό". Η πληροφορία είναι απολύτως έγκυρη και διασταυρωμένη από κομματική πηγή που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ01:55reEmbedit
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading


antartisgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου