Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Ψυχοπαθείς σε θέσεις-κλειδιά, στην Ελλάδα

Πράγματι, κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί η χώρα μας έχει πρόβλημα εκτός από τους απατεώνες που μας κυβερνούν, ποιά άλλα συμφέροντα θέλουν τη διάλυση της χώρας μας, διαλύοντας σιγά-σιγά, τόσο την Οικογένεια, όσο και την Παιδεία, Υγεία, Πολιτισμό, Δικαιοσύνη, κτλ. 
Είναι τόσο δυνατή η απαξίωση του Ελληνα, της Ελλάδος που χάρη μεγάλων συμφερόντων (οικονομικών) ανέχονται ή εγκαθιστούν ψυχοπαθείς σε καίραιες θέσεις ώστε να βολεύονται, να δημιουργούν αδιέξοδα, να βάζουν τους έλληνες να μαλώνουν μεταξύ τους και εν τω μεταξύ να κάνουν τη δουλειά τους, αυτοί, ανενόχλητοι.
Οι υπόλοιποι δε, από φόβο, ραγιαδισμό, δουλικότητα ή και συγγενική 'πάθηση' να μη καταλαβαίνουν ή να μη θέλουν να αναμιχθούν με αποτέλεσμα να καταστρέφονται γενιές νέων, επιστημόνων, κ.α.
Αυτή είναι η χώρα μας. Μη προσπαθείτε να βρείτε άλλη λύση από τη θεραπεία και την εξέγερση των αφυνισμένων και υγειών ελλήνων. Το ΤΕΙ Δράμας-Καβάλας αποτελεί μικρόκοσμο της χώρας μας όπως περιγράφονται παραπάνω. Οι φοιτητές έμαθαν να εκμεταλλεύονται τη κατάσταση και να ζητούν μόνο βαθμούς ακούραστα και να απέχουν από κάθε εξυγείανση, με εκβιασμούς. 
Ετσι, δεν πρόκειται να βελτιωθεί τίποτα στην Ελλάδα. Οι μυθομανείς, απατεώνες, διαπλεκόμενοι θα περνούν τα δικά τους και οι υπόλοιποι να ανέχονται... Η δικαιοσύνη όταν έρχεται είναι αργά. Το κακό θα έχει γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου