Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Νέα αυτοκτονία αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη. Να πως καταστράφηκε το Κράτος μας

Αναστατωμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης με την αυτοκτονία ενός...
αστυνομικού, ο οποίος πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στη Νεάπολη. Ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετούσε σε Τμήμα Ασφαλείας της δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ είχε πει σε φίλους και γνωστούς ότι πίστευε πως τον παρακολουθεί η CIA.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας είχε υπηρετήσει στην φρουρά πρώην Αμερικανού προξένου της Θεσσαλονίκης. Από τη θητεία του στο συγκεκριμένο πόστο και μετά είχε παρουσιάσει παρεκκλίνουσα συμπεριφορά.

«Μας έλεγε συχνά ότι τον παρακολουθούν πράκτορες της CIA» αναφέρει συνάδελφός του. Στο αστυνομικό μέγαρο είναι γνωστό το περιστατικό κατά το οποίο ο άτυχος αστυνομικός επιτέθηκε φραστικά σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΓΑΔΘ ζητώντας του «να πάρει τους ρουφιάνους που τον παρακολουθούν έξω από το σπίτι του».

Αστυνομικοί που τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως ένα καλό παιδί που απέκτησε εμμονές μετά το πέρασμά του από την φρουρά του Αμερικανού προξένου. Κανείς δεν περίμενε, ωστόσο, αυτή την κατάληξη.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα ο αστυνομικός υπάλληλος είχε ενημερωθεί ότι η υπηρεσία δεν μπορεί να του επιστρέψει το περίστροφό του καθώς δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Εδώ και αρκετά χρόνια οι ψυχολόγοι της ΓΑΔΘ είχαν αφαιρέσει την άδεια οπλοκατοχής από τον αστυνομικό.
http://parapona-rodou.blogspot.com/2014/08/blog-post_683.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=linkedin
Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι νεο εισαγόμενοι στο στρατό έχουν πολλές πιθανότητες ψυχολογικών προβλημάτων λόγω αυτών που απέκτησαν από τη μικρή τους ηλικία, από προβληματικές οικογένειες. Οπως λοιπόν, μεγάλωσε το κράτος, το δημόσιο χρειάστηκε πολλούς ανθρώπους και έτσι στελεχώσαμε με ψυχιατρικά άρρωστους ανθρώπους που πολλοί από αυτούς μάλιστα έφθασαν σε ψηλά διοικητικά πόστα. Αυτοί λοιπόν της εξουσίας που ελέγχθηκαν έγιναν ακόμα και βουλευτές, δικαστικοί, πρόεδροι, διευθυντές, κτλ.
Το Κράτος δεν μας προστάτευσε από αυτούς διότι δεν έχει ελεγτικούς μηχανισμούς και ειδικές υπηρεσίες αλλά και κυρίως, δεν προστάτευσε τα παιδιά -κυρίως των διαζυγίων- από όλες τις παρενέργειες των ανώμαλων πράξεων γονέων, δικηγόρων, δικαστικών, δασκάλων, κοινωνικών λειτουργών, κτλ. 
ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ     www.sos-sygapa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου