Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Απαγχονισμένη 15χρονη

Θρήνος στην κηδεία της 15χρονης η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στη μπανιέρα του σπιτιού της, στην Έξω Αγυιά της Αχαΐας. Στην τελευταία της κατοικία τη συνόδευσαν αποχαιρετώντας την με δάκρυα στα μάτια οι γονείς, η αδελφή της, οι συγγενείς της και οι συμμαθητές και φίλοι της. Όπως αναφέρει το dete.gr, πρώτοι μάρτυρες του απονενοημένου διαβήματος της 15χρονης ήταν η οικιακή βοηθός της οικογένειας και ένας φίλος του κοριτσιού, αφού οι γονείς της έλειπαν στη Γαλλία,καθώς ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας και έπρεπε να μεταβεί για επαγγελματικό ταξίδι συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.
Τίποτα πάντως δεν προμήνυε πως η 15χρονη θα προέβαινε στο απονενοημένο διάβημα. Μάλιστα με μία φίλη της, λίγες ώρες νωρίτερα είχε κλείσει ραντεβού για καφέ. Βέβαια στο τηλεφώνημα της είχε πει μία φράση στην οποία όμως και η φίλη της δεν έδωσε σημασία: «Μέχρι αύριο ποιος ζει ποιος πεθαίνει».
Η ανήλικη δεν είχε αφήσει κανένα σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης της. Ούτε είχε εκμυστηρευθεί σε άτομα του περιβάλλοντός της πως κάτι την απασχολούσε. Είναι η τρίτη αυτοκτονία 15χρονης στην περιοχή της Αγυιάς τα τελευταία χρόνια. Είχε αυτοκτονήσει μία νεαρή για την οποία αργότερα αποκαλύφθηκε πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες, ενώ πέρυσι μία 15χρονη από τη Λιθουανία είχε κρεμαστεί με ένα μαντήλι στην αυλή του σπιτιού της.
http://www.trelokouneli.gr/2012/10/15_23.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου